Jet Sosyete'nin finalinde Nilüfer sürprizi! Gülse Birsel bombayı patlattı!

Ekranların sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin final bölümünde sürpriz bir konuk yer alacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
29 Nisan 2019 - 10:38
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında başladığı ekran macerasına Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranlarında devam eden ve Gülse Birsel imzası taşıyan komedi dizisi Jet Sosyete'nin final bölümünde yer alacak ünlü isim belli oldu. 

19-04/29/jet-sosyete.png

Nilüfer Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

tv8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen Birsel imzalı Jet Sosyete'nin 2 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak 39. bölümüyle birlikte ekran macerasını tamamlamaya hazırlanması ile dizinin ekranlara nasıl veda edeceği merak edilmeye başladı. Büyük sürprizlerle izleyicileri şaşırtmayı ve eğlendirmeyi seven Gülse Birsel, final bölümü için de bir sürpriz hazırladı ve dayanamayıp erkenden paylaştı.

Aldığı kararla bundan sonra televizyon için dizi yapmayacağını, çok yorucu olduğunu ve 45-50 dakikalık internet dizileri ile kariyerine devam edeceğini açıklayan Gülse Birsel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile bombayı patlattı. 

19-04/29/gulse-birsel-nilufer.png

"Televizyon finalimizin bombasını patlatıyorum, dayanamayacağım! Çünkü 4 saattir sette dans ediyoruz. Efenim huzurlarınızda the one and only Nilüfeeeer! @niluferyumlu @jetsosyete @tv8 @bkmonline (Dizinin finali değil, televizyondaki final. Jet Sosyete hikayemiz yeni sezonda devam edecek.."

Dijital platformda yayın hayatına devam edecek olan Jet Sosyete dizisinin ekranlardaki finalinin müjdesini veren Birsel, başarılı ses sanatçısı Nilüfer'in de Jet Sosyete dizisinde konuk olarak yer alacağı haberini paylaştı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin