Kan Çiçekleri New York'un meşhur Times Meydanı'nı salladı!

Kanal 7'nin Unik Film ve Rains Pictures imzalı sevilen dizisi Kan Çiçekleri dizisinin fanları hazırladıkları özel videoyu Time Square’deki barkovizyondan yayınlattı. Peki Kan Çiçekleri ilk sezonda neler yaşandı? Kan Çiçekleri yeni sezonda neler olacak? Kan Çiçekleri yeni sezonda kimler rol alacak? Kan Çiçekleri dizisinin konusu ne? Kan Çiçekleri dizisinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor? Kan Çiçekleri nerede çekiliyor? Barış Baktaş kimdir? Yağmur Yüksel kimdir?

Volkan Usta
18 Eylül 2023 - 15:32
Kültür Sanat

Yapımcılığını Sevda Kaygısız ve Talip Yıldırım’ın üstlendiği Kanal 7'nin fenomen dizisi Kan Çiçekleri başarısını Amerika'ya kadar taşıdı.

23-09/28/dsdsdg.PNG

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da binlerce hayranı olan Kan Çiçekleri dizisinin hayranları Kanal 7’nin fenomen yapımı için hazırladıkları özel bir video klibi, ABD’nin New York şehrinde bulunan ünlü Time Square meydanında yayınlandı.

23-09/28/dasf.PNG

Dizinin Brezilyalı hayranları organize olup, fenomen dizi için hazırladıkları videoyu New York’un ünlü Time Square’deki barkovizyondan yayınladı. O anlar, sosyal medyada gündem oldu.

Kan Çiçekleri yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.30'da Kanal 7'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin