resim yok
13 Mayıs 2013 - 00:00

Yeni dizi projeleri bir bir duyurulmaya devam ediyor.

 

Yaban Çiçeği

 

Kanal D, Yaban Çiçeği isimli yeni bir gençlik dizisi hazırlığında.

 

Hangi diziye benziyor?

Kanal D, 2007 yılında yayınlanmaya başladığı ve 4 sezon boyunca en çok izlenen dizileri arasında yer alan "Kavak Yelleri"nin bir benzerini daha çekmeye hazırlanıyor.

Tım's Production'un sahibi Timur Savcı'nın ilk önemli projesi olan "Kavak Yelleri" Aslı Enver, Pelin Karahan, İbrahim Kendirci ve Dağhan Külegeç gibi genç yıldızları dizi piyasasına kazandırmıştı.

 

Yönetmen belli

Yapımcılığını D Productions'un üstleneceği Yaban Çiçeği dizisinin yönetmen koltuğunda ise son olarak Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam dizisinin ilk sezonunu çeken Altan Dönmez oturacak.

 

Yeni yıldızlarla tanışacağız

Bu yeni projenin sektöre birçok yeni yıldızı kazandırması bekleniyor.

Kavak Yelleri'nin konusu nasıldı?

Dizi bir Ege kasabası olan Urla'da yaşayan Deniz (Ibrahim Kendirci), Aslı (Pelin Karahan), Efe (Dağhan Külegeç) ve Mine'nin (Aslı Enver) hikâyeleri etrafında döner. Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz'in; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı'nın; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe'nin ve ayrık otu, isyankar Mine'nin sıkı dostlukları, ilk aşkları, ÖSS sınavı baskıları, okul hayatları, aşılmaya çalışılan aile sorunları anlatılır.
[reklam]
İlerleyen zamanlarda Mine ve Deniz, Aslı ile Efe sevgili olurlar. Fakat üçüncü sezonda bu dört başrol bir arabadayken kaza yaparlar ve araba denize uçar. Arabanın içinden herkes çıkarılır. Fakat Efe arabada yoktur. Oysa ki Aslı ve Efe o sırada evlenmeye gidiyorlardır. Aradan zaman geçer ve kaza hepsinin karakterinde değişikliklere yol açar.

Hayatlarına Güven adında farklı bir insan (Sarp Apak) girer. Güven ve Aslı nişanlanıp nişanı atar. Sonra Efe tekrar ortaya çıkar. Fakat hastadır ve ameliyata girmeden kalbi durur ve ölür.

Aradan 5 yıl geçer; Aslı Efe'den olan bir çocuk dünyaya getirir ve adını Efe koyar. Mine ise Deniz'den olan çocuğu Derya'yı doğurur; fakat Deniz 5 yıl boyunca hiç gelmemiştir. Güven hapiste yatmaktadır.

Hapisten çıktığında taşlar yerinden oynar ve Deniz geri gelip kızına ve karısına sahip çıkar. Güven Öykü diye bir kıza aşık olur, ikisi de bir yerde uzun süre kalmayı sevmiyorlardır ve beraber yolculuğa çıkarlar. Deniz ile Mine barışmıştır ve kızları Derya ile mutlulardır. Aslı ise tek aşkı yani oğlu Efe'ye tutunup yaşamaya devam eder.

 

DOKSANLAR DİZİSİNİN HAZIRLIKLARI HIZ KAZANDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin