Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı'nın çekimleri başladı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Kanal D'nin başrollerinde Hazal Subaşı, Salh Bademci ve Ozan Dolunayı'ın yerl aldığı yeni dizisi Dilek Taşı'nın çekimleri devam ediyor. Peki Dilek Taşı dizisi ne zaman yayınlanacak? Dilek Taşı dizisinin konusu ne? Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Dilek Taşı dizisinin başrol oyuncuları kim? Salih Bademci kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? Özge Özberk kimdir? Perihan Savaş kimdir? Ozan Dolunay kimdir?

Volkan Usta
06 Temmuz 2023 - 15:29
Kültür Sanat

Kanal D’nin, Pastel Film imzalı Dilek Taşı dizisinin okuma provası geçtiğimiz günlerde Soho House'da yapılmıştı.

23-06/15/1.jpg

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Dizi, 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor.

23-06/15/6.jpg

Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna Altan Dönmez oturuyor. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

23-06/15/3.jpg

Dizinin çekimleri de başladı. Okuma provaları sonrası Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı ekibi sete çıkmasıyla yeni sezon için hazırlıklarına devam ediyor.

23-07/06/f0wc6o5wcamj26j.jpg

Dilek Taşı yeni sezonda Kanal D’de…    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin