Kara 2. Bölümde operasyon sonrası Rauf adamlarıyla Kara'nın mahallesini bastı!

Show TV'nin yeni dizisi Kara 2. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kara 2. bölümde neler yaşandı? Kara 3 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara 3. bölümde neler olacak? Kara dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara dizisi konusu nedir? Kara dizisi nerede çekiliyor? Kara dizisi uyarlama mı? Kara reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
12 Ocak 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi ‘Kara’ dün akşam ikinci bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Temposu yüksek, sürükleyici hikayesiyle izleyicinin beğenisini kazanan dizi, #Kara etiketi ile sosyal medya platformu X’te yaklaşık 2 saat boyunca TT listesinde kaldı. Kara’nın intikam yolculuğunda yaşanacaklar hikayede heyecanı giderek artıracak. Kara, Rauf’un peşinde hamlelerine devam ederken, Zeynep’le yakınlaşmaya devam edecek ve birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

KARA 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kara, Rauf’u yakın takibe alınca yolu yeniden Zeynep’le kesişti. Rauf’un ders verdiği üniversiteye giden Kara burada Zeynep’le karşılaştı. Bu sırada Zeynep’in eski sevgili Mete aradı ve Zeynep’e onun evinde olduğunu söyledi. Zeynep bu davetsiz misafir için apar topar evine dönerken, Kara da onunla birlikte gitti. Çünkü Zeynep’in evinde Kara’nın ekibinden Aslı vardı.

Kara’nın ekibi; Zeynep’in evi ve Rauf’un üniversitedeki odasına gizlice girip araştırma yaptı. Rauf’un odasında çıkan kartvizit, Kara’yı Rauf’un yaptığı kirli işlere götürdü. Rauf ve Baykal tırlarla silah kaçakçılığı yapıyordu. Kara ise bu oyunu bozma niyetindeydi. Kara hamleleriyle Rauf’un sevkiyatına tuzak kurdu. Silahları mahallesine getirdi. 

Bölümün finalinde ise hem Rauf ve adamlarının hem de bir taraftan Zeynep’in, Kara’nın mahallesine gelmesi nefeslerin tutulduğu heyecan dolu anlara sahne oldu.

ÜÇÜNCÜ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep’in Kara’ya daha yakınlaştığının görüldüğü tanıtımda aksiyonu yüksek heyecanlı anlar dikkat çekiyor. İşleri bozulan Rauf ve Baykal öfkeyle harekete geçerken, Zeynep’in “Yardım edin!” haykırışları, akıllara “Zeynep’e ne olacak?” sorusunu getiriyor.  

Kara” yeni bölümüyle 18 Ocak Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin