Kara Ağaç Destanı 10. Bölümde Ali ve Zeynep yıllar sonra yüzleşti! Celal Ağa, Latif Bey'i öldürdü!

TRT'nin hikayesiyle çok konuşulacak yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 10. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Peki Kara Ağaç Destanı 10. bölümde neler oldu? Kara Ağaç Destanı 11. bölümde neler olacak? Kara Ağaç Destanı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Ağaç Destanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı Celal Ağa kimdir? Olgun Şimşek kimdir? Kara Ağaç Destanı Ömer kimdir? Emre Kıvılcım kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi Sultan kimdir? Meltem Akçöl kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi Gülnaz kimdir? Merih Öztürk kimdir? Kara Ağaç Destanı reytingler kaçıncı oldu? İşte detaylar!

Volkan Usta
04 Mayıs 2024 - 09:05
Kültür Sanat

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren’in oturduğu dizisi Kara Ağaç Destanı dün akşam onuncu bölümüyle ekrana geldi.

KARA AĞAÇ DESTANI 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öğrendiği gerçekle Kara Ağaç’ta kalmaya karar veren Sultan, Naile’yi ziyaret etti. Naile, sonunda tüm hikayeyi Sultan’a anlattı. Sultan’ın davranışlarındaki tuhaflığı fark eden Raziye, bu duruma bir anlam veremedi. 

Ayten, bildiği sırrı sadece Sultan’a değil Latif Bey’e de söyleyip hapisten kurtulmayı başardı. Latif, duydukları karşısında Celal Ağa’yı avucunun içine aldığını düşündü. Ömer ise düğün hazırlıkları ve Sultan’a duyduğu hisler arasında sıkışıp kalsa da ailesini korumak için duygularını bastırdı.

Düğün günü her şey Kara Ağaç’ın adetlerine göre ilerlemeye devam ederken Celal Ağa da İlyas Kahya ile birlikte gizlice yürüttüğü planını devreye soktu. Her şeyden habersiz olan Sultan, nikaha gelerek Ömer’e bildiklerini anlatmak istedi. Ancak Merdo’nun ortaya çıkışı herkese büyük bir şok yaşattı. Tam o sırada eli silahlı adamlar düğünü basıp tüm Devranoğlu ailesini öldürdü. Jandarmaların gelmesiyle Merdo yine kaçmak zorunda kalırken Celal Ağa, Latif Bey’i öldürerek suçu Merdo’nun üzerine attı. 

Kara Ağaç Destanı’,  yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin