Kara Ağaç Destanı'nın Sultan'ı kimdir? Meltem Akçöl kimdir?

TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı'nın Sultan'ı Meltem Akçöl oyunculuğu ile göz doldurdu. Peki Kara Ağaç Destanı'nın Sultan'ı kimdir? Meltem Akçöl kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi ne zaman başlıyor? Kara Ağaç Destanı dizisinde kimler rol alacak? Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ne? Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor? Kara Ağaç Destanı dizisi uyarlama mı? Kara Ağaç Destanı dizisinde kim, kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Emre Kıvılcım kimdir? Merih Öztürk kimdir? Harranlı Celal Ağa kimdir? Olgun Şimşek kimdir?

Volkan Usta
23 Şubat 2024 - 20:45
Kültür Sanat

TRT 1’in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelirken yapım oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekiyor. Özellikle Sultan rolüyle hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkat çeken Meltem Akçöl, Sultan karakteriyle izleyiciden tam not aldı.

Peki Kara Ağaç Destanı'nın Sultan'ı kimdir? Meltem Akçöl kimdir? İşte detaylar!

Sultan (Meltem Akçöl): Osman Ağa’nın kızıdır. Kararlı, cesur ve hırslı bir kadın olan Sultan, annesi Raziye ile birlikte Kara Ağaç’tan sürülmüş, memleketine döneceği günün hayalini kurmuştur.

MELTEM AKÇÖL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni. 2001, İstanbul doğumlu. Boy 166 cm, kilo 48 kg. Reels videolar sayesinde instagramda tanınan Meltem Akçöl sosyal medya fenomenidir. Hobileri arasında fotoğraf çekmek ve keşifler yapmak olan ve birbirinden farklı kıyafetleri ile instagramda birçok resmi bulunan Meltem Akçöl, Televi Menajerlik’in oyuncusudur.  Meltem Akçöl, 2021 yılından itibaren Kırık Hayatlar, Duy Beni, Gülcemal gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. 

Rol Aldığı Diziler:

Kara Ağaç Destanı (Sultan, TV Dizisi 2024)

Gülcemal (İpek, TV Dizisi 2023)

Duy Beni (Hazal Demir, TV Dizisi 2022)

Kırık Hayatlar  (Deniz Yılmaz, TV Dizisi 2021)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin