Kara Tahta Hayranları için Kötü Haber Geldi

Kara Tahta dizinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Dizinin çekimlerine ara verilmek zorunda kaldı. Peki yeni bölüm gelecek mi? Detaylar neler?

Kara Tahta sezon döneminde reytingleri konusunda bir şüphe yaratmış olsa da dizinin yaz döneminde de devam etmesi ve final yapmaması kararı alınmıştı. Devam kararı alınca reytinglerde de biraz daha toparlayan dizinin artık hatırı sayılır bir takipçi kitlesi de var.

İşte bu kitleyi üzecek bir haberin gündeme geldiğini görüyoruz. Zira dizinin çekimlerinin aksaması durumu söz konusu.

Kara Tahta Dizisinin Çekimlerine Ara Verildi

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin çekimlerine sağlık sorunları nedeniyle ara verildi. Başrolde yer alan Miray Daner için koronavirüs testinin pozitif çıktığı, sonrasında ünlü ismin koronavirüs testi negatife dönse de Furkan Andıç’ın testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Furkan Andıç’ın koronavirüs testi pozitif çıkınca haliyle dizinin çekimlerine de ara verilme kararı alınmış.

Dizinin çekimlerine ne kadar ara verildiği konusunda ise herhangi bir bilgi olmadığını belirtelim. Muhtemelen yeni bölümler aksayacaktır ama bu süreç nasıl olacak dediğimiz gibi ek bir açıklama beklemek gerekiyor.

22-07/18/kara-tahta-3.jpg

Yeni bölümler ertelenecek mi ya da ertelenirse kaç bölüm erteleme gelecek bilmiyoruz. Sezon döneminde bu tür durumlar sık sık yaşanmıştı. Özellikle Sadakatsiz dizisinde sık sık erteleme kararlarının alındığını görmüştük. Yine koronavirüs vakaları nedeniyle birçok yapıma benzeri şekilde ara verilmişti.

Kara Tahta dizisinin yeni sezon için durumu ne olacak bunu da merakla bekliyoruz. Yakın zamanda bu konuda netlik kazanır gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin