Kara Yazı 5. bölümü ile final yapıyor!

İki farklı hayata sahip Yaren ve Mehmet'in hikayesini anlatan dizi, ekranlara veda ediyor.

Berfu Özlen
27 Nisan 2017 - 11:20
İptal - Onay

Başrollerinde ünlü aktör Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı'nın olduğu dizi Kara Yazı final yapıyor.

Dizi yayınlanacak 5. bölümü ile ekranlara veda edecek. Final sebebi, yetersiz reytingler olarak gösterilen dizi, yayın hayatına 28 Mart'ta başlamıştı.

5. ve final bölüm fragmanı da yayınlanan Kara Yazı, 30 Nisan akşamı son kez yayınlanacak. Final bölümünde, Halil, torununun olduğunu öğrenmesiyle şok olmuştur. Kızı Derya'dan beklemediği bir durumla karşı karşıya kalması sonucu torunu artık onunla beraberdir. Lakin Halil'in aklındaki düşünce daha farklıdır. Torununu cami avlusuna bırakmaya niyetli olan Halil'i önlemek Yaren'e kalmıştır. Yaren babasına bir seçim yapmasını söyler. Halil'in artık seçim yapması gerekir. Ya kızlarından ebediyen uzak kalacak, ya da hepsini bağrına basacak!

Dizinin konusu

Haluk Bİlginer, Emre Kınayl, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı'nın başrollerini üstlendiği Kara Yazı, sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve kimya öğretmenliği yapmak tek hayali olan Yaren Uluçınar’ın hikayesidir Kara Yazı. Mehmet ve Elif’in babası Oğuz Karahan, çocuklarına yaşattığı gibi sevgisiz büyümüştür. Öfke kontrolünde problemleri olan Oğuz, kendisine hakim olamadığı her an şiddete başvurur. Zengin bir hayat yaşayan Oğuz Karahan için en önemli şey itibardır. Kibri ile var olan Oğuz için önce kendi gelir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin