Kasaba Doktoru Reytingleri Nasıl? İlk Bölüm Sonuçları

Kasaba Doktoru reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümden istediği yeri almayı başardığını görüyoruz. Çok iyi bir başlangıç yapan dizinin sıralamaları nasıl?

TRT 1’in yeni dizilerinden biri daha başladı. Kasaba Doktoru ismiyle başlayan yeni dizi, daha ilk bölümden de ilgi çekmeyi başardı. Dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları da ne kadar iddialı bir başlangıç yaptığını net olarak gösteriyor. Özellikle Survivor gibi rakiplerin olduğunu düşününce, dizinin iddialı bir giriş yaptığını daha net olarak söyleyebiliyoruz. Peki Kasaba Doktoru reytingleri nasıl? Dizi sıralamada kaçıncı oldu?

Kasaba Doktoru Reytingleri ve İlk Bölüm Sıralamaları

Cuma günü yayınlanan dizinin iddialı rakipleri vardı. Arka Sokaklar ve Survivor yarışması gibi. Buna karşın başta söylediğimiz gibi yapım çok iyi başladı. Sıralamaları da paylaşalım.

Total Listesine Göre Durum

Total listesinde birinci sırada yer alan yapım Survivor yarışması olarak gözüküyor. Burada 2.sırada yer alan ise Arka Sokaklar dizisi oldu. Hemen sonrasında dizi olarak ise Kasaba Doktoru geliyor. Kasaba Doktoru bu listede 7.sırada yer bulmuş. İlk bölüm için iyi bir yer olduğunu söylemek lazım.

AB Listesinde Durum Ne?

Açıkçası asıl sürpriz burada yaşandı diyebiliriz. AB listesinde birinci sırada Survivor yarışması yer alırken ikinci sırada ise Kasaba Doktoru dizisi yer almakta. Burada listelere çok iyi bir giriş yaptığını da net olarak görüyoruz.

22-04/09/kasaba-doktoru-reytingleri.jpg

ABC Listesinde Durum Ne?

ABC listesinde de dizi ilk 5 içerisinde yer alıyor. Bu listede de Kasaba Doktoru 4.sırada yer buluyor ve dizi Arka Sokaklar yapımının önüne geçmeyi başarıyor.

Görünen o ki Kasaba Doktoru reytingleri çok iyi başladı. Fakat şunu da unutmamak lazım ki bu hafta Aziz dizisi yayınlanmadı. Yani rekabette yer alacak bir dizi daha var. Diğer bölümlerden sonra durum ne olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin