Kendi Düşen Ağlamaz 3. Bölümüyle reytinglerin zirvesinde! Alize ve Serkan'ın sahte evliliği ortaya çıkacak mı?

TRT'nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 3. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kendi Düşen Ağlamaz 3. bölümde neler oldu? Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz 4. Bölümde neler olacak? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Eylül Tumbar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir? Enes Koçak kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Nurettin kimdir? Hakan Yılmaz kimdir? İşte detaylar! Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
07 Temmuz 2023 - 09:30
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Alize’nin arkadaşlarından sır gibi sakladığı evliliği ortaya çıkmak üzereyken hiç beklemediği bir şekilde durumun içinden sıyrılmayı başarır. Serkan’ın sürpriz desteğiyle, Alize şimdilik paçayı kurtarmıştır. Ama her geçen gün, bu sır saklanması daha zor hale gelmektedir.

23-07/04/9j0a7522.jpg

Bir yandan Serap, Alize’nin Serkan’ın başına ördüğü çorapları bir bir öğrenmeye başlamış, bu işin peşini bırakmamaya karar vermiştir. Alize yüzünden kardeşinin işten atıldığını öğrenmiştir öğrenmesine ama bir de üstüne bulaşıkçı olduğunu öğrenirse… İşte o zaman Alize’yi Serap’ın gazabından kimse koruyamayacaktır.

23-07/04/9j0a7275.jpg

Bu yüzden Serap, Serkan’ın bulaşıkçı olduğunu asla öğrenmemelidir. Ama Serap’ın bir biri arkasına yaptığı ve yapacağı hamleleri kimse tahmin edememektedir. Alize ve Serkan, bir sırrı kapatmaya çalışırken başka bir sır açılmaktadır.

23-07/04/9j0a7298.jpg

Her ikisi de organize bir şekilde oyun çevirmek zorundalardır. Tam bu belayı da savuşturduklarını düşündüklerinde başlarına öyle bir kaza gelir ki… Alize’nin bu kez gerçekten Serkan’a çok ihtiyacı vardır. Alize’yi kurtarmayı Serkan başarabilecek midir? Bunu başarsa bile sırlarını saklayabilecekler midir?

23-07/04/9j0a7382-1688454273.jpg

Güçlü hikayesi eğlenceli ve sıcak anlatımı ile Kendi Düşen Ağlamaz her perşembe TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin