Kendisinin dublörü oldu! Barış Telli ve Taner Ölmez'in ilginç hikayesi!

Paralimpik sporcu Barış Telli'nin hayatını anlatan 'Hayatla Barış' filminde ilginç bir olaya imza atıldı. Taner Ölmez'in canlandırdığı Barış Telli'ye yine sporcunun kendisi dublörlük yaptı. Hayatla Barış ne zaman vizyona girecek? Hayatla Barış'ın konusu ne? Hayatla Barış'ta kimler oynuyor? Hayatla Barış ne anlatıyor?

Yeni yılın en iddialı filmlerinden olan Hayatla Barış filminde Barış Telli, kendisini oynayan Taner Ölmeze dublörlük yaptı. Ampüte Millî Futbol Takımı’nın yıldızı olan Barış Telli, kendi alanında eşsiz bir futbol oynadığı ve sahadaki hünerleri benzersiz olduğu için bazı sahnelerde, Taner Ölmez yerine sahnelerde yer alarak filmin daha gerçekçi olmasına katkı verdi.

Telli'nin Hayatı Anlatılıyor

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan, ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış Telli, çekimler sırasında sergilediği futbol ile hem ekibi büyüledi hem de sempatik tavırlarıyla neşe kaynağı oldu.

Barış Telli’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan Hayatla Barış filmi, dev oyuncu kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile izleyiciye umut dolu bir seyirlik vadediyor. 

Vizyon 23 Şubat'ta!

Taner Ölmez’in yanı sıra  Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu’nun yer aldığı Hayatla Barış, Medya Door/ Hünkar Doğan yapımcılığında 23 Şubat 2024’te sinema izleyicisi ile beyazperdede buluşacak. Ekin Pandır’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunda ise Caner Erzincan ve Kotay Yeltekin imzası bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin