Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan "Ya Çok Seversen" setinde eğlenmeye devam ediyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki Ya Çok Seversen'in 3. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 4. bölümde neler olacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Cemre Ebüzziya kimdir?

Volkan Usta
27 Temmuz 2023 - 13:27
Kültür Sanat

Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizisi “Ya Çok Seversen” 4’üncü bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

23-07/27/ya-cok-seversen-_-hafsanur-ve-kerem-ile-severim_sevmem-1-29-screenshot.png

Başrol oyuncularının uyumunun ilk bölümden çok beğenildiği dizinin seti de eğlenceli anlara sahne oluyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın set aralarında çektikleri komik videoları oldukça ilgi görüyor.

23-07/27/ya-cok-seversen-_-hafsanur-ve-kerem-ile-severim_sevmem-0-55-screenshot.png

Sette keyifli anlar geçiren ikiliden, geçtiğimiz günlerde bir video daha geldi. Çok sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri paylaşan ikilinin bu eğlenceli anları set ekibi tarafından kayda alınıp paylaşıldı.

Ya Çok Seversen heyecan dolu yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin