Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'lı "Ya Çok Seversin"in ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi ne zaman başlıyor!

Kanal D'nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Ya Çok Seversen'in ilk fragmanı meraklı takipçileri ile paylaşıldı. Ya Çok Seversen ne zaman yayınlanacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Ya Çok Seversen çekimler ne zaman başlıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Gün Işığım adı neden değişti? Körkütük adı neden değişti?

Volkan Usta
16 Haziran 2023 - 10:35
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmen koltuğunda oturduğu Ya Çok Seversen dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

23-06/15/ya-cok-seversen-_-ilk-fragman-0-24-screenshot-1.png

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin yayın tarihi de böylece belli oldu. Merakla beklenen Ya Çok Seversen, bu akşam final yapacak Camdaki Kız yerine 6 Temmuz Perşembe ilk bölümüyle hayranları ile buluşacak.

23-06/15/ya-cok-seversen-_-ilk-fragman-0-34-screenshot.png

Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

23-06/15/ya-cok-seversen-_-ilk-fragman-0-30-screenshot.png

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi başarılı isimler de yer alıyor.

23-06/15/ya-cok-seversen-_-ilk-fragman-1-2-screenshot.png

Ya Çok Seversen 6 Temmuz Perşembe ilk bölümüyle Kanal D'de başlıyor...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin