Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, Show TV'nin sevilen dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yaptı? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 15:11
İptal - Onay

Show TV ekranlarında eylül ayında yayın hayatına başlayan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyordu. Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç ve Deniz Celiloğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide 30 yıllık bir zaman dilimi konu ediliyordu.

18-10/31/keske-hic.jpg

Babalarının ölümüyle çocukluk anılarıyla, gençlik bunalımlarıyla, ilk aşklarını yaşadıkları ve ilk kavgalarını ettikleri yuvaya geri dönen kardeşlerin dram ve duygu dolu hikayesini anlatan dizi henüz yeni başlamışken önce yayın saati değişti. Ancak yayın saatinde yapılan değişiklik de etki göstermeyince, 30 Eylül Pazar akşamı yayınlanan 4.bölümüyle, final yapmadan yayından kaldırıldı.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin konusu

18-10/31/keske-hiccc.jpg

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin