Kirli Sepeti 13. Bölümüyle reytinglere damgasını vurdu! Krizantem Çetesi yolun sonuna mı geldi?

Fox'un iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kirli Sepeti dizisi 13. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kirli Sepeti 13. bölümde neler yaşandı? Kirli Sepeti 14. bölümde neler olacak? Kirli Sepeti 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kirli Sepeti dizisinde kimler rol alıyor? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Kirli Sepeti dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
25 Aralık 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği FOX’un merakla beklenen dizisi Kirli Sepeti 13. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KİRLİ SEPETİ 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül, Hayriye ve Medine’nin zenginleştiği kısa sürede hem Krizantem Sitesi sakinleri hem de Songül’ün gecekondu mahallesindeki komşuları tarafından duyulur.

Bunu duyan Feyyaz dahil herkes onlara elini açınca, kadınlar ilk kez bir şey istenilen taraf olmanın nasıl bir şey olduğunu yaşarlar.

Gönlü zengin Hayriye, cebi zengin olunca da etrafındakileri memnun edip, bonkör davransa da Songül hala bu paranın kaynağından endişeleniyor. Pırlantaların gölgesi Songül, Hayriye ve Medine’nin izini bulacak mıdır?

Kirli Sepeti yeni bölümüyle her Pazar saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin