Kitap uyarlaması Hayatın Bedeli Netflix'te! Worth nasıl bir yapım?

Spotlight ve 12 Yıllık Esaret'in yapımcılarının gerçek bir hikâyeden uyarladığı "Hayatın Bedeli (Worth)" Netflix'te! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Her sayının arkasında uğruna savaşmaya değer biri vardır..."

"WORTH" NETFLİX İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU!

Spotlight ve 12 Yıllık Esaret'in yapımcılarından iddialı bir yapım... Gerçek bir hikâyeden uyarlanan "Hayatın Bedeli (Worth)" Netflix'te!

Kenneth Feinberg'ün 2005'de yayımlanan "What Is Life Worth?" isimli kitabından ekrana uyarlanan; Michael Keaton ve Stanley Tucci'nin başrolleri paylaştığı drama 03 Eylül 2021 Cuma gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

"HAYATIN BEDELİ" KONUSU VE OYUNCULARI

Gerçek olaylardan uyarlanan Worth'ün konusuna bakacak olursak;

Yapımın konusu; 2001'deki 11 Eylül saldırılarının ardından bir avukatın, yitirilen yaşamlara ve hesaplanamaz kayıplara uğrayan ailelere bedel biçmeye çalışırken duygusal bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalmasına ve empati dersi almasına odaklanıyor.

21-09/03/worth-2021-poster.jpeg

Dünya prömiyerini 24 Ocak 2020 tarihinde Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren film bugünden itibaren Netflix aracılığıyla dünya izleyicisiyle buluşmuş oluyor.

Worth'ün ana oyuncu kadrosu ve canlandırmış oldukları karakterler şöyle:

- Michael Keaton (Kenneth Feinberg)
- Stanley Tucci (Charles Wolf)
- Amy Ryan (Camille Biros)
- Tate Donovan (Lee Quinn)
- Shunori Ramanathan (Priya Khundi)
- Laura Benanti (Karen Abate)
- Talia Balsam (Diane Shaff)
- Marc Maron (Bart Cuthbert)
- Chris Tardio (Frank Donato)
- Victor Slezak (John Ashcroft)
- Gayle Rankin (Maya)
- Catherine Curtin (Joan)
- Johanna Day (Ruth)
- James Ciccone (James)

21-09/03/worth-foto.jpeg

"Gerçek hayattaki olayların güçlü bir şekilde icra edildiği karmaşık bir dramatizasyon" olarak nitelendirilen filmin uyarlama senaryosu Max Borenstein tarafından kaleme alınırken; Sara Colangelo (The Kindergarten Teacher) ise yönetmen koltuğunda oturan isim.

"Worth" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin