resim yok
26 Mart 2013 - 00:00

4 farklı kişi dövdü. “Siz iyi dövemiyorsunuz” dediler, imdada bakın kim yetişti?

Kelebeğin Rüyası'daki dayak sahnesinde Kıvanç Tatlıtuğ farklı kişilerden dayak yedi!

Yılmaz Erdoğan İstanbul'dan gelen 4 figüranın Tatlıtuğ'u iyi dövemediğini düşününce imdadına setteki ambulansın şoförü yetişti. Şoför, 'Kıvanç'ı en iyi ben döverim' diyerek yakışıklı oyuncuyu patakladı!

DAYAK SAHNESİ ÇOK ZOR ÇEKİLDİ

Kıvanç Tatlıtuğ rol icabı bir araba dayak yedi! Kelebeğin Rüyası filminin en can alıcı sahnelerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Muzaffer Tayyip Uslu'nun dayak yediği sahnenin çekimleri günlerce sürdü. Sahne için İstanbul'dan 4 ayrı figüran getirildi. Yönetmen Yılmaz Erdoğan, 4 figüranın Tatlıtuğ'u dövme sahnesindeki performanslarından memnun kalmadı.

ŞOFÖR KIVANÇ'I BİR GÜZEL DÖVDÜ

 


Yılmaz Erdoğan, yeni bir figüranla sahneyi yeniden çekmek için hazırlık yaparken setteki ambulansın şoförü 'Kıvanç'ı en iyi ben döverim' diyerek Kıvanç Tatlıtuğ'a dayak atmaya talip oldu. Erdoğan, Tatlıtuğ'u bir de ambulans şoförüne dövdürdü. Şoförün attığı dayaktan son derece memnun kalan Yılmaz Erdoğan, filmde de bu çekimdeki sahneleri kullandı.

 

Kelebeğin Rüyası - Fragman

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin