Kızıl Goncalar 14. Bölümde Cüneyd annesine yapılanları hatırladı! Zeynep'in kararı Meryem'i şok etti!

NOW'ın iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi 14. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızıl Goncalar 14. bölümde neler yaşandı? Kızıl Goncalar 15. bölümde neler olacak? Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar dizisinde kimler rol alıyor? Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar 14. bölümüyle ekrana geldi. 

KIZIL GONCALAR 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suavi Bey’in ötanaziden vazgeçmesi ve tekkeye giderek Meryem için izin alması Levent ve Meryem için bayram sevinci olur. Mürşid Efendi’nin verdiği Meryem kararının dergahta nelere yol açacağı ise bayram sabahında belli olmaya başlar. Tarikatı sarsmaya başlayan rahatsızlık sesleri, Meryem’in yeni hayatına çok kolay alışamayacağının işareti haline gelirken Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd’i de karşı karşıya getirir.

Sadi Hüdayi, kendilerinden yüz çeviren tarikat mensuplarını Affan’ın da yardımıyla es yolunda ses getiren kararlar verir. Beste, Meryem’i evden göndermesi konusunda kocasına baskı yaparken Levent, Zeynep’i kurtarmak için Cüneyd’in annesi ile ilgili sır perdesini aralamaya çalışır.

Meryem’in tüm korkularına rağmen Zeynep’le arasındaki bağ güçlenen Cüneyd’le Levent’in görüşmesi ise tehlikeli anıların ortaya dökülmesine sebep olacaktır. Ancak gün yüzüne çıkacak tek sır bu olmayacak, başka bir hatıra da Levent ve Meryem ilişkisini sonsuza dek değiştirecektir.

Kızıl Goncalar 15. Bölümüyle 22 Nisan Pazartesi saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin