Kızıl Goncalar bu akşam yayınlanacak mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman?

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu. Peki Kızıl Goncalar bu akşam yayınlanacak mı? Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 8 Ocak Kızıl Goncalar bu akşam var mı, yok mu? Kızıl Goncalar'ın konusu ne? Kızıl Goncalar'da kimler oynuyor? Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir? Kızıl Goncalar son bölümde neler yaşandı?

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, FOX'un sevilen dizisi Kızıl Goncalar hakkında verilen yayın durdurma kararı sonrası dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu.

RTÜK Tarafından Ceza Almıştı

Başrollerinde Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın yer aldığı seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’inkaderlerinin kesişmesini konu alan dizi hakkında RTÜK tarafından başlatılan inceleme sonucunda  yüzde 3 idari para cezası ve 2 kez program durdurma cezası verilmişti. Dizinin 8 Ocak günü yayınlanıp yayınlanmayacağı ise seyirci tarafından merak ediliyor.

Dizi Bu Akşam Ekrana Gelmeyecek!

Kızıl Goncalar dizisi bu akşam yayınlanmayacak. FOX, dizinin yayın saatinde RTÜK'ün göndereceği belgeselin yayınlanacağını açıkladı. Önümüzdeki hafta da ekranda olmayacak dizinin 3. bölümü 22 Ocak'ta ekrana gelecek.

Kızıl Goncalar 2. Bölümde Neler Oldu?

Kızıl Goncalar'ın son bölümünde Levent ve Meryem'in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çatışmasını da ortaya koydu. İkizlerin birbirinden habersiz sürdürdükleri hayatlar da kesişmiş oldu.

Börekçide Meryem ve İdris Efendi arasında yaşanan gerilim Sadi Hüdayi ve Hasna'nın hiç beklemediği gelişmelere sebep oldu ve tekkenin içinde bomba etkisi yarattı.

Levent, Cüneyd'in travmalarına sebep olan geçmişteki sırlarını fark etmeye başlarken, annesi ortadan aniden kaybolan Mira ise hatalarına bir yenisini ekledi. Zeynep'in küçük yaşta evlendirileceğini öğrenen Levent ise Meryem'i geri dönülemez bir yola soktu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin