Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm 2.Tanıtımı yayında! Fatih’in Görkem’in babasına saldırmasıyla ortalık karışıyor!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 59. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti 58. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 59. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Nisan 2024 - 23:36
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Abdullah ve Alev’in romantik anlarının ekrana geldiği çarpıcı tanıtımda Fatih ve Görkem arasında gerilim yaşanıyor.

Umut ve Rüzgar’ın Nursema sebebiyle kavga etmesi dikkat çekerken, Görkem’in evinde yaşanan olaylar tanıtıma damgasını vuruyor. Nilay, Görkem’in babasına Görkem’in yaptıklarını anlatırken, Fatih’in Görkem’in babasına saldırmasıyla ortalık karışıyor. Görkem’in annesinin vefatı nedeniyle Doğa’nın da cenaze evinde olması heyecanı yükseltiyor. Doğa’nın “Pembe Hanım karşıma geçip ailemizi mahvettin diye bana bağırmıştı, şimdi ben gittim beter olmuşlar…” sözleri ise yeni bölümde yaşanacaklara dair merakı artırıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 59. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Alev’in, Pembe’yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girer. Ama bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı alır. Nursema ve Umut’un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut’un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut gelişmelerden Rüzgar’ı sorumlu tutar. Nilay’ın heyecanla beklediği DNA sonuçları nihayet çıkar.

Çimen’in aşkı uğruna göze aldığı hayat, gittikçe onu zorlamaya başlamıştır. Görkem’in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı konunun uzamasını engeller. Son bir kez konuşmak için Umut’un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin