Kızılcık Şerbeti 59. Bölümde Görkem aldığı acı haberle yıkıldı! Umut, Nursema'ya ihanet etti!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 59. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızılcık Şerbeti 59. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 60. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
20 Nisan 2024 - 09:59
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz TaylanSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” ekrana gelen 59. bölümüyle her cuma olduğu gibi zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık ŞerbetiAB grubunda 11.79 izlenme oranı 32.86 izlenme payı, ABC1 20+’da 11.53 izlenme oranı ve 28.18 izlenme payı, Total grubunda ise 9.19 izlenme oranı 23.20 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birinci oldu. Dizinin soluksuz izlenen bölümüne Görkem’in annesinin vefatıyla cenaze evinde yaşananlar ve Umut’un, Nursema’yı aldatması damga vurdu.

SOSYAL MEDYADA KIZILCIK ŞERBETİ RÜZGARI ESTİ!

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümü #Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 10 saat X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı. Ayrıca Doğa iki saat, Nursema beş saat, Nilay sekiz saat, Umut dört saat, Metehan iki saat , Giray, Görkem ve Çimen etiketleri ise beş saat TT listesinde kaldı. Diziyi beğeni yağmuruna tutan izleyenler, sosyal medyada adeta Kızılcık Şerbeti rüzgarı estirdi.

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin yayınlanan bölümünde; Alev ve Abdullah’ın nasıl barıştıkları ekrana gelen flashback sahnesiyle ortaya çıktı. Alev’e iftira attığı için vicdan azabı çeken Mustafa’nın Pembe ile konuşmasına kulak misafiri olan Abdullah, Alev’in suçsuz olduğunu öğrendi. Yeniden bir araya gelen Alev ile Abdullah ilişkilerini gizlemeye ve birlikte yaşamaya karar verdiler.

Görkem’in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak dönmesi Nilay’ın gözünden kaçmadı. Annesinin ölüm haberini alan Görkem yıkılırken cenaze evinde yaşananlar bölümün unutulmaz anları arasına girdi. Görkem’in annesinin son anlarında yanında olmamasının sebebini Görkem’e soran babası Resul’e yanıt veren Nilay oldu. 

Nilay’dan, kızının gece gezmesini öğrenen babası, Görkem’e tokat attı. Görkem’i korumak için Resul’ün üstüne Fatih’in yürümesi cenaze evinde adeta büyük bir kaos yaşanmasına neden oldu. Çimen’i yalnız bırakmamak için o sırada cenaze evinde olan Doğa yaşananlara şahit oldu. Çimen’in ilişkisini onaylamayan Kıvılcım cenaze evine gitmedi. Fakat Ömer’in de başsağlığı için Görkem’in baba evine gitmemesi Kıvılcım’ın dikkatini çekti.

Umut’un kendisinden utandığını düşünen Nursema evi terk ederek Abdullah’tan boşanma işlemlerini başlatmasını istedi. Kızının isteğiyle Abdullah, Umut’la bir araya gelerek Nursema’nın boşanma isteğini dile getirdi. Bu durumdan Rüzgar’ı sorumlu tutan Umut’un, bölümün final sahnesinde Nursema’yı aldatması izleyenleri şoke etti. Son bir kez konuşmak için eve gelen Nursema’nın, Umut’u başka bir kadınla görmesi bölüme damga vurdu.

Nefes kesen bölüm finalinin ardından dizinin yeni bölümüne dair ipuçlarının ekrana geldiği tanıtım büyük merak uyandırdı. Umut’la Nursema’nın yüzleştiği tanıtımda Gökhan’ın boşandığını öğrenen Kıvılcım ve Ömer, Çimen’i almak için evine gidiyor. Pembe ve Görkem arasındaki gerilimin yükseldiği tanıtımda Fatih ile Görkem’in tartışma konusu Doğa oluyor. Her şeyin eskisi gibi olmasını dileyen Pembe’nin gözleri Abdullah’ın üzerindeyken söylediği “Yanıldım” sözü tanıtıma damga vuruyor. Fatih’in Nilay’dan; Doğa’nın yakında evleneceğini öğrenmesi yeni bölüm heyecanını arttırıyor.

Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 26 Nisan Cuma saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin