Kızılcık Şerbeti'ne Özge Özacar konuk oluyor! Ömer, Görkem ile yeni bir aşka mı yelken açacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti 46. bölümüne Özge Özacar konuk oluyor. İki farklı rolle seyirci karşısına çıkacak Özge Özacar'ın canlandırdığı Görkem, Ömer'in yeni sevgilisi olarak mı diziye katılıyor? Özge Özacar kimdir? Özge Özacar nereli, kaç yaşında? Özge Özacar hangi filmlerde rol aldı? Kızılcık Şerbeti'nin 46 bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümünde Doğa ve Fatih arasında neler olacak?

Güzel oyuncu Özge Özacar, 12 Ocak Cuma akşamı 46. bölümüyle ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti'ne konuk olacak. Dizide Görkem karakterine hayat verecek Özge Özacar'ın, yayınlanan fragmanda Ömer'i canlandıran Barış Kılıç ile manidar karşılaşması ise dizide yeni bir aşk mı yaşanacak sorusunu beraberinde getirdi. Bir gece kulübünde tanıştıkları anlaşılan Görkem ile Ömer'in sonu ne olacak?

Özge Özacar daha önce Bursa Bülbülü, Meryem, Hababam Sınıfı Yeniden, Kısmet gibi yapımlarda yer almıştı. Seyircinin başarılarına çok kez tanık olduğu Özacar'ın Kızılcık Şerbeti'ne katacakları ise şimdiden merak ediliyor. Peki Özge Özacar kimdir, nereli, hangi yapımlarda oynadı?

Özge Özacar Kimdir?

Son olarak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programındaki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Özge Özacar, 22 Nisan 1995'te İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan güzel oyuncu Zeynep Günay Tan, Merve Taşkan, Harika Uygur gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri aldı. Sevgili Geçmiş dizisinde canlandırdığı Azra karakteriyle önemli bir başarı elde etti. İngilizce ve Fransızca bilen Özge Özacar, 1,64 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcu.

Rol Aldığı Yapımlar:

2023 - Bursa Bülbülü (Sinema Filmi)

2019 – Sevgili Geçmiş (TV Dizisi)

2019 – Hababam Sınıfı Yeniden (Sinema Filmi)

2017 – Lise Devriyesi (TV Dizisi)

2016 – Oyunbozan (TV Dizisi)

2015 – Küçük Tatlı Yalancılar (TV Dizisi)

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 12 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin