"Kızılcık Şerbeti"yle ilgili yeni gelişme! Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu?

Yeni sezonunda da heyecanı yüksek bir şekilde devam eden "Kızılcık Şerbeti"nin 35. bölüm fragmanında dikkat çeken detaylar var. Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç'ın tepkilerinden yola çıkan seyirci, "Acaba Ömer ölüyor mu?" diye sormaya başladı. Peki Ömer'in hastalığı ne? Kızılcık Şerbeti'nden Barış Kılıç ayrılıyor mu? Ömer ölecek mi? Kıvılcım ve Ömer aşkı yarım mı kalacak? Barış Kılıç diziden ayrılacak mı? Kızılcık Şerbeti ekibinden açıklama geldi mi?

ozan
19 Ekim 2023 - 12:08
Kültür Sanat

İkinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan Gold Film imzalı "Kızılcık Şerbeti", 35. bölüm fragmanıyla da çok konuşuluyor. Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği ve senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı dizide, bu sezon en çok gündeme gelen konulardan biri Ömer karakterinin hastalığı. Ömer'in ölüp ölmeyeceği seyirci tarafından çok merak ediliyor. Acaba Ömer'i canlandıran Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu?

23-10/19/kizilcik-serbeti-omer.jpg

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Barış Kılıç gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizide Ömer ve Kıvılcım'ın sezon finalinde geçirdiği kaza sonrası, Ömer'de bir hastalık ortaya çıktı. Seyirci Ömer'in hastalığının akıbetini merak ederken, Barış Kılıç'ın diziden ayrılacağı dedikodusu ortaya atıldı.

23-10/19/baris-kilic1.jpg

Kıvılcım ile Ömer'in doludizgin devam eden aşkları, bu hastalık nedeniyle kimi zaman sekteye uğruyor. Ortaya çıkan semptomları Kıvılcım'dan gizlemeye çalışan Ömer, zor durumda kalıyor. Hastalığın ölümle mi sonuçlanacağı, Barış Kılıç'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölüm fragmanıyla daha da merak konusu oldu.

23-10/19/baris-kilic.jpg

"Kızılcık Şerbeti"nin 35. bölüm fragmanında Ömer'in "Hayır Allah'ım! Hayır, zamanı değil şimdi!" sözlerinin ardından gözlerinin kapanması ise Barış Kılıç'ın diziden ayrılacağı iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Ömer'in ilerleyen bölümlerde öleceği ve Ömer'i canlandıran Barış Kılıç'ın diziden ayrılacağı iddialarının asılsız olduğu ifade edilirken, diziden henüz bir açıklama gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin