"Kod Adı Kırlangıç"ın çekimleri başladı

TRT 1’in yeni dizisi “Kod Adı Kırlangıç” dizisinin çekimleri başladı. Kod Adı Kırlangıç ne zaman başlayacak? Kod Adı Kırlangıç'ın konusu ne? Kod Adı Kırlangıç'ta kimler oynuyor? Kod Adı Kırlangıç dizisinin başrolünde kimler oynayacak?

ozan
13 Ekim 2023 - 11:40
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yapımını Zera Medya'nın üstlendiği “Kod Adı Kırlangıç” dizisinin çekimlerine başlandığı duyuruldu.

Çocukların teknoloji merakı üzerine kuruluyor

Aynı mahallede yaşayan çocukların ortak merakı olan teknolojiyi konu alan dizide, drone tasarlamak için bir araya gelen çocuklara yardım edenler ile onları engellemeye çalışan kötülerin çatışması ele alınıyor.

23-10/13/kod-adi-kirlangic-1.jpg

Oyuncu kadrosu dikkat çekiyor

Teknoloji meraklısı çocukların heyecan dolu hikayelerini ekrana taşıyacak olan dizide Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

23-10/13/kod-adi-kirlangic-3.jpg

Komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeye aday olan Kod Adı Kırlangıç” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin