Kore dizisi City Hunter'ın konusu nedir? Oyuncuları ve hikayesi...

Sevilen dizi City Hunter'ın konusu ve oyuncuları haberimizde. City Hunter hakkında bilmeniz gerekenler...

Merve Mutlu
15 Mayıs 2020 - 12:16
Kültür Sanat

Kore dizileri tüm dünyada büyük bir ilgiyle izleniyor. Türkiye de o ülkelerden biri oldu ve Kore fanı izleyiciler, ülkemizde de yayınlanan Kore dizilerine büyük bir ilgi gösterdiler.

Bir akım gibi yayılan bu dizi kültürü, dizilerin ülkemizde de yayınlanmasın sağladı. Sevilerek izlenen Kore dizilerine baktığımızda City Hunter dizisini görmezden gelmek açıkçası imkansız!

2011 yılında yayınlanan ve toplamda 20 bölümden oluşan dizi, It's Alright tema şarkısı ile zamanında oldukça beğeni kazanan ünlü bir Japon mangasıdır. 

CITY HUNTER DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

20-05/15/city-hunter.jpg

Lee Min-ho, Park Min Young, Goo Hara, Lee Joon-hyuk, Kim Sang-joong, Hwang Sun hee, Kwang Soo Lee, Yang Jin-sung, Kim Sang-ho ve Jung Woo-sung gibi başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu dizi severleri oldukça memnun ediyor. 

"CITY HUNTER" KONUSU

20-05/15/city-hunyer-konusu.jpg

Dizinin City Hunter'ı yani şehir avcısı Yoon Sung'tur. Henüz bir aylıkken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafınan kaçırılan Lee Yoon Sung, babasıyla birlikte ölen 20 askerin intikamını almak üzere eğitim alır. 17 yaşındayken her şeyi öğrenen Lee, kendini bambaşka biri olmak üzere geliştirir.

Mükemmel kariyeri ile yıllar sonra Seul'e dönen karakter, uzman olarak çalışmaya başlar. Ancak asıl görevi, yasa dışı suçlara karışan 5 kişiden ölen askerlerin ve babasının intikamını almaktır.

Kim NA NA ise ailesi o küçük yaştayken kaza geçiren ve annesini kaybeden, babası da komada olan bir kızdır. Masraflarını karşılayabilmek için çok çalışan Kim Na NA, Yoon Sung ile zaman geçirdikçe aralarında bir tutku olur.

İntikam peşinde bir adamın hikayesi de City Hunter dizisinin konusunu oluşturmaktadır.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin