Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine şaşırtan transfer! Hangi sevilen oyuncu diziye dahil oluyor?

TRT 1'in yeni sezonda iddialı yapımlarından olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine yeni bir isim dahil oluyor. Gelecek bölümlerde diziye katılacak Gökçe Akyıldız, Sofya karakterini canlandıracak. Peki Selahaddin Eyyubi ile Sofya'nın bağlantısı ne olacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümü ne zaman? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin konusu ne? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de kimler oynuyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin reytingleri nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi hangi kanalda yayınlanıyor? Gökçe Akyıldız kimdir?

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 11:01
Kültür Sanat

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümlerinde ünlü bir isim kadroya katılacak. Gökçe Akyıldız dizinin gelecek bölümünde seyirci karşısına çıkacak. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine katılan Gökçe Akyıldız, Sofya karakterine hayat verecek.

Uğur Güneş, Dilin Döğer ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosunda artık Gökçe Akyıldız da olacak.

Sezonun iddialı dizisine başrol oyuncusu olarak katılan Akyıldız’ın bu sezon için pek çok yapımla görüştüğü ve oyuncunun çok sayıda projeye olumsuz dönüş yaptığı belirtiliyor.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

1992 yılında Sinop'ta doğan Gökçe Akyıldız, 2002 yılında başlayan Bir Tutam Baharat dizisi sonrası 3 sezon Kırgın Çicekler dizisinde başrol oynadı. Elkızı ve Seni Kalbime Sakladım dizilerinde yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin