'Kurt Seyit ve Şura' nasıl kurtulur?

'Kurt Seyit' nasıl kurtulur?..

resim yok
14 Mart 2014 - 10:15
Reyting

'Kurt Seyit' nasıl kurtulur?..

'Kurt Seyit ve Şura'nın ikinci bölümü de reytinglerde hayal kırıklığı yarattı.

Dizi 100 program içinde 6. oldu.


Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık 260 bin lira aldığı dizi, 'Küçük Ağa', 'Recep İvedik', 'Kaçak', 'Beni Affet' gibi yapımlara reytinglerde geçildi.

 

BEKLENEN İZLENME ORANLARININ ŞİMDİLİK GERİSİNDE

İlk bölümüyle reyting şoku yaşayan 'Kurt Seyit ve Şura'nın ikinci bölümü de beklenen reytingi toplayamadı. 'Küçük Ağa' adlı çocuk dizisi total'de 11.38 reyting  24.92 izlenme payı ile 100 programda birinci  oldu.

 

BÖLÜM BAŞI 2 MİLYON TL

'Recep İvedik 3' filmi ikinci, 'Beni Affet' dizisi üçüncü, 'Kaçak' dizisi dördüncü, 'Kanal D Haber' beşinci olurken 'Kurt Seyit ve Şura' 5.15 reyting ve 11.42 izlenme payi ile 'Güldür Güldür'den 6'ıncılığı  kıl payı kurtardı.

Ay Yapım'ın hiçbir masraftan kaçınmayarak çektiği dizi bölüm başı 2 milyon liralık maliyetiyle Türk televizyon tarihinin en pahalı dizilerinden biri oldu.

Başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un da diziden aylık 260 bin lira kazandığı ortaya çıktı.

 

HİLAL SARAL UMUTLU!

'Kurt Seyit ve Şura' dizisi beklentilerin altında reyting toplayınca özellikle sosyal medya da ağır eleştiriler toplamıştı. Bu yoğun eleştirilere dizinin yönetmeni Hilal Saral instagram sayfasından yanıt verdi.

Saral;[reklam]

''Ruslar tarafından klas bulunan ülkemizde de fazla kalitesi eleştirilen bir işe imza atmanın huzuru içindeyim'' diye yazıp Türk izleyicilere gönderme de bulununca tepki topladı.

 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH: ''ZAMANLA...''

Büyük bir merakla beklenen dizisinin düşük reyting alması üzerine bir açıklama yapan dizinin yıldızı Farah Zeynep Abdullah;

''Güzel bir dizi yaptığımıza inanıyoruz. Daha iki  bölüm yayınlandı, ilerleyen bölümler seyirciyi saracak, zamanla dizimiz çok sevilecek'' şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ise diziye büyük emek verdiklerini, ilerleyen bölümlerde reytinglerin yükseleceğini belirtirken umutlar üçüncü bölüme taşındı.

 

DİZİDE NELER OLACAK?

Farah Zeynep Abdullah'ın da bölüm başı 40 bin TL aldığı dizi, Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusya’sının görkemli yaşantısından kopup İstanbul'a sürüklenen hayatları konu alıyor.

1924 baharında Kurt Seyit, Şura'dan ayrılıyor ve Muraka (Mürvet) ile yeni bir hayata başlıyor. Leman adlı bir kızları oluyor. Seyit için acı ve çile dolu zor günler başlıyor.

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA'YA SÜRPRİZ İSİM YOLDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin