resim yok
15 Mart 2013 - 00:00

Polat Alemdar Asr Suresi'ni okudu...

 

Bu sezon ATV ekranlarında fırtına gibi esen Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam yayınlanan 185. bölümüyle yine ekran başındakileri mest etti.

METE GERİ PÜSKÜRTÜLDÜ

Adil Bey'in bulunduğu yere operasyon düzenleyen Mete, beklediğinden daha büyük bir dirençle karşılaştı. Polat Alemdar ve ekibinin de çatışma mahalline gelmesiyle birlikte Mete geri çekilmek zorunda kaldı.

Gündeme ilişkin konuları yakından takip etmesi ile bilinen Kurtlar Vadisi Pusu'da son dönemlerin en çok konuşulan konularından biri olan İmralı diyalogları da işlendi. Bu konuyu değerlendirmek için toplanan İhtiyarlar Heyeti'nde dikkat çekici yorumlar vardı.

PSİKOPAT POZRAZ GERİLİMİ ARTIRDI

Öte yandan, Özbekistan'daki hapishaneden Sencer'in isteğiyle Türkiye'ye getirilen Poyraz da bölümün gerilimini iyice artırdı. Poyraz'ın hedefi Adil Bey ve Polat Alemdar'dı. Polat'ın tedavisine devam etmesi, ekibin işini biraz zorlaştırsa da Abdülhey ve Kara Poyraz'a bol aksiyonlu bir karşılama gerçekleştirdi.

POLAT'IN MÜTHİŞ DUA SAHNESİ

Yüzündeki yaranın acısına dayanmakta güçlük çeken Polat Alemdar, morfin bağımlılığını yenmek için kendisini bir odaya kapattırıp, ellerini de kelepçelettirdi.  Cahit'in kelepçeleri takmasının ardından Polat'ın ettiği dua uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi. Polat, duanın ardından Asr Suresi'ni de okudu.

ASR SURESİ'NİN MEALİ

1 - Asra yemin olsun ki,

2 - İnsan mutlaka ziyandadır.

3 - Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.

 

O SAHNELER İÇİN TIKLA

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin