Kuruluş Osman ekibi depremde vefat eden Çağdaş Çankaya ve eşi için taziye mesajı yayınlandı!

Kuruluş Osman dizisinde rol alan ve eşi Zilan Tigris ile birlikte Diyarbakır'da deprem felaketi sonrasında hayatını kaybeden Çağdaş Çankaya unutulmadı. Dizi ekibi Çankaya için çok geçmeden başa sağlığı mesajı yayınladı.

Volkan Usta
13 Şubat 2023 - 14:33
Kültür Sanat

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden oldukça etkilenen şehirlerden biri olan Diyarbakır'da bulunan Çağdaş Çankaya ve müzisyen eşi Zilan Tigris enkazda hayatını kaybetmişti. Kuruluş Osman'da da rol alan Çankaya için dizi ekibinden taziye mesajı yayınlandı.

23-02/13/dvsdv.jpg

Çankaya’nın rol aldığı dizilerden Kuruluş Osman’ın yapım şirketi Bozdağ Film açıklamasında “Hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde Kuruluş Osman dizimizin değerli oyuncusu Çağdaş Çankaya ve müzisyen eşi Zilan Tigris’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli oyuncumuz Çağdaş Çankaya’ya, eşine ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanınız cennet olsun” mesajını yayınladı.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin