resim yok
13 Nisan 2013 - 00:00

Kutsi'nin zor anları!

 

Kanal D'de Cuma akşamı ekrana gelen Beyaz Show'a konuk olan Huzur Sokağı dizisi oyuncusu Kutsi, dizi çekimleri sırasında yükseklik korkusu nedeniyle yaşadığı zorlu anları anlattı.

DİZİDE EZAN OKUMUŞTU

Huzur Sokağı'nda Bilal karakterini canlandıran Kutsi, dizide ezan okuma sahnesi için minareye çıktığı anlarda yükseklik korkusundan dolayı zor anlar yaşadı.

 

50 metre yüksekliğe çıktı

Üsküdar'ın en yüksek tepesinde bulunan Valide-i Atik Camisi'nin 50 metre yüksekliğinde minaresine çıkan Kutsi, Huzur Sokağı'nda kendi sesinden ezan okumuştu.

 

''Zor anlar yaşadım''

Beyaz Show'da o sahnede yaşadıklarını anlatan Kutsi, yükseklik korkusu olduğunu ifade ederek, "Minareye çıkınca zor anlar yaşadım. Sahnenin çekimi bittikten sonra minarede olduğum yere çömeldim ve o şekilde kapıya gittim. Yükseklik korkusuyla ilgili daha sonra internette araştırma yaptım" dedi.

 

BEYAZ SHOW'DAKİ O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

 

 

HUZUR SOKAĞI'NDA TALİHSİZ KAZA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin