resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Kuzey Güney dizisinde Kuzey, Güney'in Cemre için söylediği yalanı öğrendi ve onu bulmak için İstanbul'a döndü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kuzey, Güney'in Cemre için söylediği yalanı öğrendi ve onu bulmak için İstanbul'a döndü.

Kuzey, Cemre'nin kurtulması için Barış'ın istediğini yerine getirmiş ve şehir dışına çıkmıştı. Cemre'nin yanına gelmesi ile Kuzey mutlu bir iki gün geçirmişti. Barış'a verdiği söz yüzünden ayrılmaları gerektiği sırada Güney'in Banu'dan boşandığını öğrendi. Güney'in kendi yüzünden boşandığını düşünen Kuzey, Banu'yu arayarak kardeşinin suçsuz olduğunu anlattı. Banu, Kuzey' gerçekleri anlattı.

Barış'ın Cemre'ye açılan davadan vazgeçmek için bir koşul öne sürmediğini, Güney'in Cemre'yi elde etmek için yalan söylediğini öğrenen Kuzey, ilk uçakla İstanbul'a geri döndü.

Güney olanlardan habersiz eski zengin günlerine dönmek için yeni planlar yapmakla meşguldür. Komiser Şeref'in yardımına ihtiyacı olan Güney, İzmir'e giderek hem Şeref'le konuşmayı hem de Simay'ı görmek ister. Şeref'in Simay'la görüşmesini engelleyerek Kuzey'in gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışır. Ama artık çok geçtir ve Kuzey, Güney'i aramaktadır.

 

İŞTE GÜNEY'İN YALANININ ORTAYA ÇIKTIĞI O SAHNELER! İZLE!
 


Kuzey ve Cemre baş başa

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Kuzey Güney" dizisinde bu hafta duygu dolu anlar da yaşandı.

Kuzey ile Cemre, herkesten ve bütün dertlerden uzak baş başa olmanın keyfini çıkardı. Cemre, Kuzey’le aralarındaki her engeli kaldırmaya ve yepyeni bir hayat kurup aşklarının yaşamaya kararlı.

Kuzey ise Cemre’yle birlikte geçireceği bir hayat için önce Güney'i kendi içinde halletmesi gerektiğini düşünüyordu.

Cemre’nin Kuzey’in yanına gittiğini öğrenen Güney ise çılgına döndü. Kendisi büyük bir yıkım yaşarken, Kuzey’in Cemre’yle Samsun’da mutlu olduğunu bilmek Güney’i perişan etti.

 

O DUYGUSAL ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ, MUHTEŞEM YÜZYIL'A MI KATILIYOR? TIKLA-ÖĞREN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin