resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

Kuzey Güney ekibinden tatsız bir haber...

 

Ayağını kırdı!

 

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşan ve her hafta en çok izlenen diziler sıralamasında üstlerde yer alan Kuzey Güney dizisinin başarılı oyuncusu Buğra Gülsoy'un ayağı kırıldı.

 

İptal!

Kuzey Güney dizisinin başarılı oyuncusu Buğra Gülsoy'un ayağının kırılması nedeniyle İzmir'de gerçekleşecek olan 'Pragma' oyunu iptal edildi.

ÖZÜR MESAJI

Gülsoy ayağının kırılmasını, Twitter'daki hesabından:

 "Ayağımın kırılmasından dolayı Pragma izmir oyunumuz iptal olmuştur. Bilet iadesi biletix ve gişede. Tüm seyircilerimizden özür dilerim.." diyerek duyurdu.

ROLDÜ GERÇEK OLDU

Kuzey Güney'in başrol oyuncularından bir olan Gülsoy'un ayağını kırılmasından dolayı dizinin önümüzdeki hafta yeni bölümle ekranlarda olacağı merak konusu oldu.

[reklam]

Haftaya yeni bölüm var mı?

Dizinin senaristi Ece Yörenç, yaptığı açıklamada:

 "Seyirciye tüyo olacak diye söyleyemiyorum ama, Güney'e bir sahne yazdık çektik, günler sonra böyle bir olay oldu, geçmiş olsun" diyerek önümüzdeki hafta yeni bölümün yayınlanacağını belirtti.

 

İşte o tweet'ler

 

 

 

KUZEY, CEMRE'YE ÖYLE BİR SÜRPRİZ HAZIRLIYOR Kİ! DETAYLAR VE VİDEO BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin