resim yok
07 Mart 2013 - 00:00

Kuzey Güney'in yıldızı farklı bir işle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor! Yakışıklı oyuncu ilk defa seslendirme yapmak için stüdyoya girdi...

 

Animasyon filmi için stüdyoya girdi!

Oyuncu Buğra Gülsoy bir animasyona seslendirme yapmak için stüdyoda. Gülsoy, ilk defa seslendirme yaptığı Hazine Avcısı'nın Maceraları adlı animasyon filmde baş karakter Hazine Avcısı'na hayat veriyor.

15 Mart’ta vizyona girecek olan filmde Buğra Gülsoy, aslında hayalperest bir inşaat ustası olan ancak tesadüfen kendini bir hazinenin peşinde hayalperest bir inşaat ustası olan ancak tesadüfen kendini bir hazinenin peşinde ve maceraların ortasında bulan Tad karakteri için mikrofon arkasına geçti.

 

Bakalım Gülsoy'un bu ilk deneyimi beğeni toplayacak mı...

 

Bu arada Kuzey Güney, dün akşam 64. bölümüyle ekranlardaydı.

 

Heyecanın dorukta olduğu 64. bölümü tek parça HD kalitesinde izlemek ve dizinin tüm videolarına ulaşmak için tıklayın >>
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin