resim yok
25 Nisan 2012 - 00:00

 

Kuzey Güney 32.Bölüm - 25.04.2012
Uzun bir süreden sonra Kuzey’in hayatında her şey yolunda giderken Kuzey, Ferhat’ın karanlık yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kalıyor. Kuzey'le Zeynep'in ilişkisinin daha da ilerlediğine şahit olan Cemre, ne olursa olsun Kuzey’den vazgeçmeyecektir. Şekip Uncu’nun şirketiyle çalışmayı kabul eden Kuzey’in tek şartı, makaradan bağımsız olarak, kendi ürününü ortaya çıkarmak olur. Kuzey, bu hamlesiyle Güney’e rakip olacağının farkındadır. Diğer taraftan, Kuzey’le Zeynep ilişkisi doludizgin devam eder. Aşk acısını artık sessizce yaşayan Cemre, Barış’ın ilgi alanına da girmeye başlar. Uzun bir süreden sonra Kuzey’in hayatında her şey yolunda giderken Kuzey, Ferhat’ın karanlık yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kalır.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin