La Pasion Turca'dan ilk tanıtım yayınlandı! İlker Kaleli'nin ateşli sahneleri sosyal medyada çok konuşuldu!

Başrollerini İlker Kaleli ve Maggie Civantos'un paylaştığı İspanyol yapımı dizi La Pasión Turca'dan ilk fragman geldi. La Pasión Turca dizisi ne zaman yayınlanacak? La Pasión Turca dizisi nerede yayınlanacak? La Pasión Turca dizisi İlker Kaleli kimdir? La Pasión Turca dizisinin konusu ne? La Pasión Turca dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
06 Mart 2024 - 13:06
Kültür Sanat

Başrollerini İlker Kaleli ve Maggie Civantos'un paylaştığı İspanyol yapımı dizi La Pasión Turca'dan ilk fragman yayımlandı. İlker Kaleli'nin oyunculuğu ve ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Ünlü oyuncumuz İlker Kaleli’nin başrolünde oynadığı İspanyol dizisi  “La Pasion Turca” 24 Mart’ta İspanyol yayın platformu Atresplayer’da yayınlanmaya başlıyor.
İlker Kaleli’nin ünlü İspanyol oyuncu Maggie Civantos ile başrolde yer aldığı dizi daha sonra İspanyol Antenna 3 kanalında yayınlanacak. Antonio Gala’nın aynı adlı romanından uyarlanan, İspanya-Türkiye hattında geçen aksiyon, macera, aşk temalı La Pasion Turca'da İlker Kaleli, Yaman adlı bir antikacıyı canlandırıyor.

İspanyolca çekilen dizi için Kaleli, Madrid’de beş haftalık bir İspanyolca dil kampına girerek rolüne hazırlanmıştı. İngiltere'de konservatuvar okuyan ve ileri seviye İngilizcesi bilinen oyuncunun La Pasion Turca'nın tanıtımlarında ortaya çıkan akıcı İspanyolcası sosyal medyada övgü alarak en çok konuşulanlar arasına girdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin