Laçin Ceylan ve Durul Bazan da Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Aşk Ağlatır'ın kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Merve Mutlu
24 Temmuz 2019 - 09:35
Yeni Bölüm

Yaz sezonunun sonuna yaklaşılması ile birlikte yapımcıların ve kanalların yeni sezon hazırlıkları da hızlanmaya başladı. Yeni sezonda ekranlarda izleyici karşısına çıkacak yapımlardan biri de Show TV için hazırlanan ve uyarlama bir dizi olan Aşk Ağlatır oldu.

19-07/24/denizcan.png

Japon yapımı Love That Makes You Cry dizisinden Aşk Ağlatır adlı ile Türkiye televizyonlarına uyarlanacak olan ve şu ana kadar Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ile Pelin Öztekin'in kadroda olduğu açıklanan projenin hazırlıkları devam ediyor.

Laçin Ceylan ve Durul Bazan da Aşk Ağlatır dizisinin kadrosunda!

19-07/24/lacin-ceylan-ve-durul-bazan.jpg

Dizinin hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosu da yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna yeni katılan oyuncular da Laçin Ceylan ve Durul Bazan oldu.

Laçin Ceylan dizide Sumru karakterine hayat verecek. Ancak Durul Bazan'ın canlandıracağı karakter henüz netleşmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin