resim yok
18 Kasım 2012 - 00:00

 

Lale Devri, reytinglerde daha iyi bir sonuç alabilmek için yayın saatlerinde oynamaya gitti.
 
 
 
Televizyon ekranlarında yayınlanan programların için başarının en önemli ölçütü reyting sonuçları. Lale Devri, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmalarının karşısında azalan reytingini yükseltmek için yeni bir yayın stratejisi hazırladı.
 
Buna göre Lale Devri saat 21.30'da yeni bölümü ile ekranalara geldi ve dizinin bitmesi 00.15'i buldu. Yarışma programları bittikten sonra izlenme seviyelerinde hızlıca yükselen Lale Devri, kendine ilk 3'te yer bulmayı buldu.
 
SERENAY SARIKAYA'NIN GİDİŞİ REYTİNGLERİ DÜŞÜRDÜ
 
Lale Devri'nde canlandırdığı Yeşim karakteri ile büyük beğeni kazanan Serenay Sarıkaya, kendi isteği ile diziden ayrılmıştı. Serenay Sarıkaya'nın diziden ayrılmasından sonra dizinin reytinglerinde önemli düşüşler yaşandı. Daha önce gecenin en çok izlenen programı olan Lale Devri son haftalarda ilk 3'e girmekte bile zorlanıyor.
 
GEÇ SAAT İSYANI
 
Lale Devri izleyicisi ise dizinin yeni bölümünün gece yarısı bitmesinden dolayı şikayetlerini Twiitter üzerinden yükseltmeye başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin