Last Man Standing 8. sezon bugün başlıyor! Yeni sezon detayları

Ekranların uzun soluklu komedi dizisi Last Man Standing 02 Ocak 2020 Perşembe günü yeni sezonunu açıyor. Last Man Standing yeni sezon detayları...

2011 yılında ekran serüvenine başlayan uzun soluklu komedi dizisi "Last Man Standing"in 8. sezonu 02 Ocak 2020 Perşembe akşamı Fox'ta başlıyor.

LAST MAN STANDING YENİ SEZONUNU AÇIYOR!

2011 - 2017 yılları arasında altı sezon boyunca ABC kanalında yayınlanmasının ardından iptal edilen ancak Fox'un sahip çıkmasıyla yeniden dirilen Last Man Standing yeni sezonunu çift bölümle açacak.

"No Parental Guidance" ve "Wrench in the Works" isimli bölümler art arda yayınlanacak.

20-01/02/last-man-standing-oyuncu-kadrosu.jpg

LAST MAN STANDING 8. SEZON AÇILIŞINDA NELER OLACAK?

Kaitlyn Dever (Eve Baxter), Jay Leno (Joe) ve Terry Bradshaw'ın (Terry) konuk olacakları sezon açılışı bölümünde; Mike, boş yuva sendromu ile baş edebilmesi için Vanessa'ya destek olur.

Bu arada Kristin hamile olduğunu aileye duyurur ve bu süreçte farkında olmadan Mandy'nin keyfini kaçırır. Mike ve Chuck ise yeni bir işe atılmayı planlarlar.

Last Man Standing'in oyuncu kadrosu Tim Allen (Mike Baxter), Nancy Travis (Vanessa Baxter), Hector Elizondo (Ed Alzate), Amanda Fuller (Kristin Baxter), Christoph Sanders (Kyle Anderson), Molly McCook (Mandy Baxter-Anderson), Jordan Masterson (Ryan Vogelson), Jonathan Adams (Chuck Larabee) ve Krista Marie Yu'dan (Jen) oluşuyor.

20-01/02/last-man-standing-8-sezon-poster-1577951847.jpg

Dizi bir sonraki hafta yani 09 Ocak 2020 Perşembe günü "Yours, Wine, and Ours" ve "You've Got Male (or Female)" isimli bölümlerle bir kez daha izleyicisine çift bölüm keyfi sunacak. O haftanın konuk oyuncusu ise Susan Sullivan (Bonnie) olacak.

"Last Man Standing" (Fox) 8. sezon ilk bakış videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin