Leke Serpil (Selen Uçer) kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin oyuncuları da hikayesi de büyük merak uyandırıyor. Leke Serpil kimdir? Gerçek adı nedir? İşte hakkında tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 16:59
Yeni Bölüm

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin oyuncuları da hikayesi de büyük merak uyandırıyor. Leke Serpil kimdir? Gerçek adı nedir?

Leke Serpil kimdir?

19-04/16/selen-ucer.png

Polis olan Birkan'ın ablası, dağılmış ve parçalanmış kötü bir ailenin çocuklarıdır. Birkan'la birbirlerinden başka kimseleri olmayan bir hayat yaşamaktadırlar. Hem birbirlerini çok seven hem de birbirlerinin gözlerini oyan ikiliden Serpil, bir organizasyon şirketinin sahibidir Yasemin de bu şirkette çalışmaktadır. 

Leke dizisinde Serpil karakterini Selen Uçer canlandırmaktadır. 

Selen Uçer kimdir?

19-04/16/awlen-uoaer.jpg

1970 doğumlu oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nda oyunculuğa başladı. İstanbul Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nde Gül Sabar'ın öğrencisi olarak öğrenim gördü. Mezun olduktan sonra kısa bir süre Akademi İstanbul'da Işıl Kasapoğlu ile çalıştı. 2000 yılında Chicago'ya gitti, Roosevelt Üniversitesi'nde burslu olarak oyunculuk ve tiyatro alanında yüksek lisans yaptı. Çeşitli tiyatrolar ve operalarda önemli rollerde oynadı, doğaçlama komedi grupları ile çalıştı. 2004 yılında İstanbul'a döndü. 2005 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen "Kantocu" müzikaliyle yardımcı kadın rolünde Afife Jale/Sadri Alışık en iyi yardımcı komedi/müzikal oyuncusu ödüllerine aday oldu. Sonraki yıl Tiyatro DOT'ta (Tiyatro Dergisi En iyi oyun ödülünü alan) Böcek'te oynadı. Hâlâ DOT'ta tiyatro çalışmalarına devam ediyor.

Leke dizisinin konusu ne?

19-04/16/leke-dizisi-1555423624.jpg

Aşka inanmayan, kadınlara güvenmeyen başarılı iş insanı Cem Yenilmez'in ezberlerini bozduran bambaşka bir kadın olan Yasemin Adıvar ile yollarının kesişmesini konu alacak olan dizide: 18 yaşındaki Yasemin ile 9 yaşındaki kardeşi Murat, yetimhanede büyümüş ve hayata karşı mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Hırslı ve çalışkan biri olan Yasemin, Hukuk Fakültesini kazanır. Avukat olmak istemektedir. 18 yaşına geldiğinde kaldığı yurttan ayrılmak zorund kalan Yasemin, kardeşinden ayrılmamak için kardeşi ve kendisine bir ev tutar. Duyma engelli olan kardeşinin ameliyat masraflarını karşılamak için elinden geleni yapacak olan Yasemin, "Niye bu kadar zor? Hayat niye bu kadar zor? Kadın olmak niye bu kadar zor? Onurla şerefle yaşamak niye bu kadar zor?" sorularını soracaktır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin