resim yok
02 Şubat 2012 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun rekora koşuyor...
Leyla ile Mecnun (TRT 1) iktidarla ana muhalefeti barıştırdı. Bana göre 'Leyla ile Mecnun' kamu kanalına en çok yakışan dizi oldu. Bunu bir ergen fanatizmiyle söylemiyorum... Dizi uluslararası film değerlendirmelerinin izlenebileceği IMDB sitesinde dünya çapındaki TV dizileri arasında ilk 10'da yer alıyor. Üstelik derecelendirmesi 10 üzerinden 9.4 gibi sıkı bir seviyede...Peki 'Leyla ile Mecnun' nasıl bu hale gelebildi? Dizinin reyting listelerinde olmasa da sosyal medyada çok hızlı bir kucaklanışı oldu, bu bir. Absürt komediyi TRT gibi denetimi olan bir kanala rağmen yapabiliyor oluşu tercih nedenlerinden biriydi, bu da iki... Yazının başında söyledim, o kadro bugüne kadar Türkiye?nin gerçek hayatta özlediği her şeyi dile getirdi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin