resim yok
18 Şubat 2012 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun ekibi İTÜ öğrencileriyle buluştu…
Leyla ile Mecnun ekibi, İTÜ Yatırım Kulübü’nün davetlisi olarak geçtiğimiz pazartesi İTÜ öğrencileriyle kahkaha dolu bir sohbet gerçekleştirdi.
 
İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisi’nde  yapılan söyleşiye dizi oyuncuları; Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Zeynep Çamcı ve dizinin senaristi Burak Aksak katıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, kapıda uzun kuyrukların oluştuğu söyleşide, Leyla ile Mecnun’un nasıl doğduğu, yazım aşamaları, fenomen replikleri, klipleri, ilerleyen bölümlerde neler olacağı ve DVD’sinin çıkıp çıkmayacağına dair pek çok soru soran öğrenciler, sahneye gelip oyuncularla kucaklaşmayı da ihmal etmediler.
Söyleşinin sonunda öğrenciler, birinci yılını dolduran diziye doğum günü pastası sürprizi yaparak, oyuncularla birlikte pasta kestiler ve bol bol fotoğraf çektirdiler.
Yurt genelinde pek çok üniversiteden davet alan ve yoğun ilgiyle karşılanan dizi ekibi, üniversite söyleşilerine devam edecek.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin