Leyla ile Mecnun’da İskender Ölecek mi?

Leyla ile Mecnun yeni sezonunda İskender ölecek mi? Yayınlanan yeni sezon fragmanında bu konuda nasıl detaylar var? İşte son gelişmeler.

Leyla ile Mecnun için beklenen fragmanın sonunda resmi olarak yayınlandığını duyurmuştuk. Yeni sezon için yayınlanan bu tanıtımda, en çok dikkat çeken kısım ise fragmanın sonunda İskender’in durumu oldu. Bir anda Leyla ile Mecnun’da İskender ölecek mi sorusu aklımıza geldi.

Zira dizinin yeni sezonunda bu konuda sürpriz gelişmeler yaşanacak gibi duruyor. Hemen fragmandan sonra ortaya çıkan detaylardan ve durumdan söz edelim.

Leyla ile Mecnun’da İskender Ölüyor mu?

Yayınlanan fragmana baktığımız zaman İskender Baba’nın mezarının yapıldığı gözüküyor. Haliyle acaba karakter diziden ayrılacak mı sorusu da gündeme geldi. Tabii ki yeni sezon yayınlanmadan bunu net olarak bilemeyeceğiz ama eldeki verilerden yola çıkarak bazı tahminlerde de bulunabiliriz.

Öncelikle İskender ile Erdal’ın durumu var. Biliyoruz ki yeni sezonda İskender ile Erdal Bakkal arasındaki küslük sona erecek. Daha önce yayınlanan yeni sezon görsellerinde ikilinin sonunda aynı sahnelerde yer alacağını net olarak görmüştük.

Bu nedenle yeni sezonda İskender karakterinin olacağını biliyoruz. Fakat fragmanda dediğimiz gibi bir mezar var. Mezarın başında Erdal Bakkal’ı görüyoruz ve tahtada da İskender Baba adı yazıyor. Üstelik Mecnun’un annesi de gri dönüyor. Asuman Dabak’ın da yeni sezonda dizide olacağını da buradan anlıyoruz. Gerçekten İskender öldü de Mecnun’un annesi Pakize onun için mi döndü bunu ancak dizi yayınlanınca öğreneceğiz.

Fragmanda sezon sonu gelişmesi de gösterilmiş olabilir. Biliyoruz ki Leyla ile Mecnun dizisinde bu tür sürprizler ve olaylar çok sık yaşanıyor. Artık sezon yayınlanınca cevabımızı alacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin