resim yok
30 Nisan 2013 - 00:00

Samanyolu'ndaki efekt hatası Leyla İle Mecnun'a malzeme oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Samanyolu TV'de yayımlanan 'Küçük Kıyamet' dizisi hatalı cehennem sahnesi ile sosyal medyada alay konusu olmuştu.

EFEKT KOYMAYI UNUTTULAR

Sahnenin bir kısmında görsel efekleri uygulamayı unutan dizide, efekt uygulamaları için kullanılan mavi ve yeşil arka planlar olduğu gibi ekranda gösterilmişti.

 

Şaka malzemesi olmuştu


Cehennem atmosferinden bir anda mavi arka plan ve yeşil kıyafetler içindeki 'zebaniler' olan görüntüye geçen sahne, sosyal medyada uzun süre şaka malzemesi oldu.

O SAHNELER LEYLA İLE MECNUN'DA

TRT'nin parodileriyle efsaneleşen Leyla ile Mecnun dizisi de, dün yayımlanan bölümünde tımarhaneye kapatılan Erdal Bakkal'ın rüyasında söz konusu sahne ile dalga geçti.

 

Erdal Bakkal sahnede

Rüyasında ateşler içinde zincirlenen Erdal Bakkal, bir anda kendisini mavi arka planın ve yeşil kıyafetli iki adamın ortasında buluyor. 'Noluyor lan?' diyerek kendini kurtaran Erdal Bakkal, her zamanki gibi bir müddet sonra sevinçle oynamaya başlıyor.

 

O anları izlemek için tıkla!

 

 

MECNUN, GECELERE HIZLI DALDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin