Leyla ile Mecnun’un Yeni Sezonundan Beklenen Haber Geldi

Leyla ile Mecnun için beklenen gelişme yaşandı. Dizinin en önemli iki karakteri sonunda bir araya geldi. İşte yeni sezondan önemli görseller.

Bir anda Exxen’in en iddialı dizisi haline gelen Leyla ile Mecnun, dolu dizgin yoluna devam ediyor. Dizinin televizyon döneminde yayınlanan sezonları çok daha uzundu ama Exxen platformunda da işler hızlanmaya başladı.

Bir sezon bitiyor bir yeni sezon geliyor. Arada çok fazla zaman da bırakılmıyor. Kısacası Leyla ile Mecnun’a doyuyoruz desek yeridir. Yeni sezonlar peşi sıra gelmeye devam ederken, bu konuda güzel bir haber de yaşandı.

Dizinin yeni sezonundan yapılan paylaşımlar, yapım başladı başlayalı beklenen bir gelişmenin yaşanacağını gösteriyor.

Leyla ile Mecnun’da Erdal Bakkal ile İskender Tekrar Yan Yana

Dizinin Exxen platformu üzerinden yayınlanmaya başladığı sırada, İskender karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan ile Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt’un aralarının açık olduğu iddia edilmişti.

İkili dizi içerisinde de yan yana gelmemiş ve iddiaları iyiden iyiye gündeme taşımıştı. Birkaç sezon geçmesine karşın ikilinin aynı sahnede gözükmemesi Leyla ile Mecnun hayranlarını bir hayli üzdü.

Zira İskender karakteriyle Erdal Bakkal karakterinin arasındaki ilişki, dizinin bel kemiği noktalarından birisiydi. Dizi geri dönmüştü ama bu konuda dizinin hayranları bir eksiklik hissediyordu.

22-03/17/leyla-ile-mecnun.jpg

Yeni gelen görseller ise sonunda ikilinin barıştığını ve yeniden aynı sahnelerde yer aldıklarını gösteriyor. Hem kamera arkasında hem de sahne çekimlerinde İskender ile Erdal Bakkal’ın yan yana olduğu gözüküyor.

Bu gelişme ile beraber dizinin çok daha keyifli bir hale geleceği de kesin. Böyle giderse efsane yapım Exxen platformunun da en popüleri olmaya devam edecek. Kaç sezon devam eder tahmin etmek zor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin