Lingo Türkiye’de Ramazan Bayramı coşkusu!

TRT 1’de hafta için her gün ekrana gelen sevilen yarışma programı Lingo Türkiye’de Ramazan Bayramı sevinci yaşanacak. Birbirinden keyifli anların yaşanacağı Lingo Türkiye bayram yayınları saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Volkan Usta
06 Nisan 2024 - 12:22
Yeni Bölüm

Harflerin kelimelere, kelimelerin büyük ödüle dönüştüğü program Lingo Türkiye, Ramazan Bayramı’nda TRT 1 ekranındaki yerini alıyor. Türkiye’nin en çok para kazandıran kelime yarışması ‘Lingo Türkiye’nin bayram özel programlarına ünlü isimler konuk olacak ve kazanılan ödüller ise bağışlanacak.

Sunuculuğunu Kemal Uçar’ın üstlendiği, hızlı düşünenin kazandığı ‘Lingo Türkiye’nin bayram özel programının ilk gününde; Alişan-Buse Varol, Merve Özbey-Sinan Akçıl ve Serkan Kuru-Zümre Meğreli konuk oluyor. Bayramlaşma ile başlayan program şarkılar ve eğlence ile devam ederken yarışma heyecanı tam gaz yaşanacak. Bayramın ikinci gününde; TRT 1 ‘in beğeni ile takip edilen dizileri Fatih, Teşkilat ve Kara Ağaç Destanı oyuncuları Ayşegül Günay-Volkan Keskin, Serdar Yeğin-Melisa Akman ve Merih Öztürk-Arman Uslu yarışıyor. Yarışmacılar soruları bilmek için kıyasıya bir rekabete girerken ortaya eğlenceli görüntüler çıkacak.

Bayramın son gününde ise aileler ve çocuklar yarışıyor. Yarışan çocuklar sunucu Kemal Uçar’ın elini bayram harçlığı için öpmeye gelince stüdyoda unutulmayacak anlar yaşanıyor. Bayramın neşesini yaşatan çocuklar aileleri ile birlikte hem yarışıp hem eğlenecek. Lingo Türkiye’de bayram boyunca kazanılan ödüller İçişleri Bakanlığı’na bağlı ‘Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına’, Kızılay’ın deprem bölgelerinde oluşturduğu ‘100.Yıl Kütüphaneleri’ne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı ‘Çocuk Evleri’ne bağışlanıyor. Üç günde toplam 384.700 TL para ödülü bağışlanacak.

‘Lingo Türkiye’ bayramın neşesi olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin