Marlon 2. sezon onayını kaptı!

Amerikan ulusal kanallarından NBC, yaz döneminde ilk sezonuyla ekranlara gelen komedi dizisi Marlon için resmi 2. sezon onayını verdi.

NBC'nin Marlon Wayans'lı komedi dizisi "Marlon" takipçilerine güzel haber geldi!

MARLON 2. SEZONUYLA GELİYOR!

Kanal, yaz döneminde 10 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen dizi için resmi 2. sezon onayını verdi.

Yaz dönemi için kanal yönetimini memnun eden izlenme oranlarına ulaşan dizinin yeni sezon onayı alacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak kanal ve yapımcılar arasında bir süredir yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı ve dizinin ekranlara dönüşünün zaman çerçevesi konusunda görüşmeler sürüyordu.

Marlon'un ilk sezonu standart 13 bölümün aksine 10 bölümden oluşmuştu. Ayrıca dizi onayı almasının ardından 2017 sezon ortası dönemde ekranlara gelmesi planlanan yapım yaz aylarına kadar ekranlara gelmemiş ve sezonu Ağustos-Eylül aylarında yayınlanan bölümleriyle başlayıp bitirmişti.

17-09/30/marlon-poster.jpg

Kulislerde konuşulanlara göre ikinci sezon için uygun bir zaman aralığı üzerinde çalışılmasının yanında yeni sezonun bu kez kısaltılmış bölüm sayısıyla gelmeyeceği belirtiliyor. Ancak sezonun bölüm sayısı konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

MARLON REYTİNGLERDE YAZ DÖNEMİNİN 1 NUMARASI OLDU!

Christopher Moynihan'ın senarist/yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı Marlon ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.5 reyting oranı ve toplam 5.6 milyon izleyici ortalamasıyla dört büyük kanal göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş ve toplam izleyici kategorilerinde bu yazın ilk sırada gelen dizisi oldu.

17-09/30/marlon-dizi.jpg

Hikayesi Marlon Wayans'ın gerçek yaşamından esintiler taşıyan Marlon, iki çocuğunu (Marley ve Zack) eski karısı Ashley ile birlikte büyütmeye kendini adayan bir baba Marlon Wayne'ın yaşadığı komik olayları izleyicilere aktarıyor.

Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor ve Amir O'Neil'in oyuncu kadrosunda bulunduğu dizi; Universal Television, Bicycle Path Productions, Baby Way Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Moynihan ile birlikte Marlon Wayans, Rick Alvarez ve Michael Rotenberg projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

"Marlon" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin