Maviye Sürgün'ün Deniz'i kimdir! Gökşen Ateş kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Maviye Sürgün, güçlü kadrosunda yer alan Deniz karakteri çok konuşuldu. Peki MAviye Sürgün Deniz kimdir? Gökşen Ateş kimdir? Maviye Sürgün dizisi oyuncuları kimlerdir? Maviye Sürgün dizisi konusu nedir? Maviye Sürgün 1. Bölüm izle! Maviye Sürgün 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maviye Sürgün 2. bölümde neler olacak? Maviye Sürgün dizisi hangi gün başlıyor? Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Maviye Sürgün Defne Boz kimdir? Damla Sönmez kimdir? Maviye Sürgün dizisi Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
12 Haziran 2023 - 20:38
Kültür Sanat

Show TV'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Maviye Sürgün bu akşam 1. bölümüyle ekrana geldi. Peki ilk bölümde dikkatleri üzerine çeken "Deniz Gencer Yakut" kimdir? Gökşen Deniz kimdir? 

23-06/10/artboard-1-1686403898.jpg

DENİZ GENCER YAKUT (Gökşen Ateş): Hırslı, taşra ihtiraslarına sahip bir kadındır. Güzel ve alımlıdır. Bunun üzerine basmayı, kendisine baktırmayı sevmesine rağmen yıllar boyunca rahmetli ablasının gölgesinde kalmıştır.

23-06/12/302954110_771535600736052_8185327804299183_n.jpg

Gökşen Ateş kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Gökşen Ateş 1984 senesi 4 Nisan günü hayata gözlerini açtı.İstanbul’lu ünlü oyuncu henüz okula başlamadığı senelerde müzikle ilgilenmeye başladı.6 yaşındayken Çocuk Korosuna katıldı ve yaklaşık 5 sene boyunca koroya katılımını sürdürdü ve 11 yaşındayken koro eğitimini bıraktı. Boyu 1.73 kilosu ise 57-58’dir.

Bir dönem seslendirmede yapan oyuncu seslendirmelerle beraber kendini çok iyi ilerletti.Lise eğitimini çok iyi derece ile bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazıldı.Burada müzik bölümünü tercih eden oyuncu Rent’te önemli bir karakteri canlandırdı.

2011 senesindeki Kuzey Güney dizisindeki güzelliği ile beraber ilgi odağı oldu.Ünlü oyuncular ve yakışıklı erkeklerin rol aldığı bu dizide Venüs karakteri ile izleyicilerin karşısına geçti.Oyunculuğu bu dizide insanlar tarafından beğenildi.Bu diziden sonra yine farklı projelerde kamera karşısına geçen oyuncu en son olarak Aşk ve Günah ile Çukur dizilerinin kadrosunda yer alarak oyunculuk mesleğini yapmayı sürdürdü.

Rol Aldığı Yapımlar:

– Akasya Durağı
– Kuzey Güney
– Geniş Aile
– Öyle Bir Geçer Zaman Ki
– Seni Bana Yazmışlar
– Aşk ve Günah
– Mahalle (Sinema)
– Çukur

Maviye Sürgün” her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin