Mehmed: Fetihler Sultanı 10. Bölümde Sultan Mehmed, Kurtçu Doğan'ın cezasını kesti!

TRT 1 ekranlarında Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” 10. bölümüyle ekrana geldi. Peki Mehmed: Fetihler Sultanı 10. bölümde neler yaşandı? Mehmed: Fetihler Sultanı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 11. bölümde neler olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi konusu nedir? Mehmed: Fetihler Sultanı Sultan Mehmed kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı Kostantinos kimdir? Seçkin Özdemir kimdir?

Volkan Usta
08 Mayıs 2024 - 09:15
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı 10. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şehzade Ahmed'in ölümünden ve Kurtçu Doğan'ın Mehmed'i kılıçlar altından cebren geçirmesinden sonra Mehmed artık yeni bir devrin başlayacağını söyler. Evvela Kurtçu Doğan Ocak ağalığından alınacak ve isyandan sorumlular cezalandırılacak. Konstantinos'un gönderdiği elçiye de gereken cevabı veren Mehmed mutlak hedefini açıklar: Konstantiniyye!

Bizans tarafında ise Konstantinos Notaras'ı sürgün etmiş, onun yerine eski dostu Sfrancis'i çağırmıştır. Konstantinos, Mehmed'e Orhan için sunduğu teklifin kabul edilmesinden cesaret alır ve Mehmed'in barıştan yana olup olmadığını son olarak denemek ister. Elçiyi bir daha Mehmed'in huzuruna gönderecektir.

Konstantinos istediğini alabilecek mi? Helena’nın ise aklında bambaşka bir fikir vardır, Konstantinos’u evlendirmek! Helena, Konstantinos’a eş olarak kimi layık görmüştür? Harem'de ise Halime'nin sonu gelmiştir. Mehmed'den emri alan Hala Sultan, Halime'yi öldürebilecek mi? Halime ise Ahmed’in ölümüyle artık dünyadan geçmiş, bitkin bir haldedir.  Gülşah ise Mihriban'a gelen bir nameyi yakalar. Mihriban bu durumdan nasıl kurtulacak, Hala Sultan bu mesajlaşmanın neresinde?

Gerilim ve heyecan dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı 14 Mayıs Salı TRT 1'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin