Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölümde Çandarlı hain planını yaptı! Osmanlı ve Karamanoğlu savaşı başlıyor!

TRT 1 ekranlarında Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” 8. bölümüyle ekrana geldi. Peki Mehmed: Fetihler Sultanı 8. bölümde neler yaşandı? Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 9. bölümde neler olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi konusu nedir? Mehmed: Fetihler Sultanı Sultan Mehmed kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı Kostantinos kimdir? Seçkin Özdemir kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Sultan Murad kimdir? Teoman Kumbaracaıbaşı kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Mara Hatun kimdir? Tuba Ünsal kimdir? Mehmed: Fetihler Sultanı reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Nisan 2024 - 09:30
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı 8. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmed tahta çıktığında, Ahmed'i kaçırmaya çalışan Halime ve işbirliği içinde olduğu zannedilen Çandarlı'yı karşısına almıştı. Halime, Çandarlı ile işbirliği yaptığını söyleyerek üzerindeki baskıyı atacak mı, yoksa sessiz kalarak Çandarlı'nın canını bağışlamasını sağlayacak mı? Sarayda yeni bir düzen oluşmuş, Mehmed ise bu düzen için vazifeleri tevdi edecektir. Veziriazam kim olacak, bu saraydaki en büyük meseledir.

Harem'de de yeni gelişmeler yaşanmakta, Bahar baş haseki olmuştur. Bahar'ın baş haseki olmasıyla birlikte haremde yeni bir düzen ve dönem başlamaktadır. Hala Sultan'ın ani gelişi ise haremdeki yeni düzeni etkileyecektir. Hala Sultan bu düzende nasıl bir rol alacak? İlk hamlesi Halime'ye karşı olacak.

Gülşah ise Mehmed tarafından Bahar'ın yanına verilir ve artık Bahar'ın gölgesi altındadır. Çandarlı ise Mehmed'e karşı yeni bir oyun peşindedir ve Piri Paşa'nın gelişi, Çandarlı'nın kuracağı oyun için zemin hazırlar. Çandarlı, Osmanlı ve Karaman'ı karşı karşıya getirerek kurduğu oyunu devreye sokacaktır.

Mehmed: Fetihler Sultanı'nın heyecan ve gerilim dolu yeni bölümü, 30 Nisan Salı günü TRT 1'de

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin